Actualitat

nov. 05 / 2021
El turisme industrial com a sector emergent després de la Covid-19

La indústria i el seu estret vincle amb el turisme va ser el tema del tercer i últim Brunch d'Innovació del Hub b30 d'aquest 2021. Aquest acte, que es va celebrar el dia 29 d'octubre en format virtual, va estar coorganitzat per la UAB i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, va reunir representants de la Diputació de Barcelona, de la xarxa XATIC, del MNACTEC i s'hi van exposar els casos d'èxit de l'empresa HP i del Sincrotró Alba.

nov. 04 / 2021
El Hub b30, exemple europeu per impulsar la innovació territorial

El rector de la UAB, Javier Lafuente, i el president d'Àmbit B30, Josep Monràs, van compartir el cas d'èxit del Hub b30 en el marc de la conferència final del projecte europeu SeeRRI sobre Recerca i Innovació Responsables.

jul. 19 / 2021
Els socis del Hub b30 es reuneixen per definir l'estratègia de futur

El projecte Hub b30, que aglutina els principals agents d'innovació ubicats a l'eix de la B-30, ha celebrat una jornada de treball presencial per valorar l'estat actual del projecte i definir les línies estratègiques de futur.

maig 05 / 2021
Les comunitats de pràctiques com a estratègia d’innovació

Dins del projecte Hub b30, la UAB i el Parc de Recerca UAB van organitzar un Brunch d'innovació virtual, el passat dia 30 d'abril, per compartir experiències de docència online i establir quines estratègies cal seguir perquè les comunitats d'aprenentatge siguin efectives i útils com a eines d'innovació de les organitzacions.

abr. 20 / 2021
Tendències i innovacions de l'e-learning, a debat al Hub b30

Al pròxim Brunch d’innovació del Hub b30, que serà el dia 30 d’abril a les 12.00 h, diferents experts compartiran els reptes metodològics, organitzatius i socioeconòmics de les comunitats online d’aprenentatge. 

Mar 10 / 2021
Les aplicacions de Salut, oportunitats i dilemes

En l'actual moment de pandèmia, les aplicacions mòbils s'han consolidat com un canal més del sistema de salut i com un sector econòmic emergent, però tal com es va exposar a l'últim Brunch d'innovació del Hub b30, també presenten dilemes relacionats amb la protecció de dades i la privacitat. L'acte va ser organitzat pel Parc de Recerca UAB amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial, i va reunir uns 200 assistents.

febr. 22 / 2021
Oportunitats i dilemes del mHealth, al Brunch del 5 de març

El dia 5 de març se celebrarà un nou Brunch d'Innovació Hub b30 centrat en les tendències i innovacions en les Apps de Salut. En l’actual moment de pandèmia, aquestes aplicacions es consoliden com un recurs crucial dels sistemes de salut, però també plantegen dilemes.

 

febr. 18 / 2021
Hubs esportius? Lliçons apreses

Amb més de 210 entitats esportives, equipaments de primer nivell, un calendari de més d’un centenar d’esdeveniments esportius anuals, i un volum de practicants per damunt de la mitjana europea, la ciutat de Sabadell sol ser considerada un motor de l’esport català.

 

gen. 20 / 2021
Oportunitats i reptes derivats de la COVID-19, als brunchs d'innovació 2021

La programació dels brunchs d'innovació Hub b30 d'enguany aborda qüestions d'impacte socioeconòmic a la B30.

Pàgines